GK-kval nivå 3 - Stormur

Grund
Ryttargruppen Stormur
Husbyöhn
Regional
Stängd
 
2018-04-22
2018-04-22
2018-04-12
44
 
Välkomna till Gæðingakeppni nivå 3-tävling – SM-kval (Då tävlingen är full har vi fått en hel del frågor om reservlistor. Vi kommer inte ha några reservlistor till våra tävlingar i år, vi går ut med info på Facebook och hemsidan om det blir nya platser lediga) Ryttarbrev och startlistor kommer läggas ut i evenemanget som finns under vår Facebooksida samt på vår hemsida, ca 1 vecka innan tävlingen startar. Vi har för avsikt att testa incheckning via Icesale (vi har inte gjort det tidigare och vet inte hur/om det fungerar som vi önskar). Detta ska vara gjort senast den 21 april kl 12.00. Det enda som sen återstår blir att lämna Ryttarförsäkran till Peter vid ankomst till Husbyöhn. Vid eventuella problem med incheckningen så kan det bli att vi ändrar till incheckning via sms, info kommer i så fall om det. Tävlingen startar kl 09.00. Vi har valt att lägga på en liten grenavgift vid anmälan på alla våra tävlingar, detta pga att det ska bli lättare för er ryttare att själva göra ändringar i Icesale. Vi hade nämligen en del problem förra året med att ändringar inte gick igenom eller blev helt fel. Alla ändringar görs nu av ryttarna själva. Info för er med presentkort: Ni måste betala er anmälan via Icesale. Ta med er presentkortet till tävlingen och lämna till tävlingsledaren, ange namn, bank, clearingnr och kontonummer så ser vår kassör till att betala tillbaka till angivet konto. Box och hage bokas och betalas direkt till Peter Haking, Husbyöhn. Tel 070-2024483 Avbokningsregler: • Strykning innan anmälningstiden har gått ut. 80 procent av avgiften återbetalas. • Strykning efter anmälningstiden har gått ut. 80 procent av avgiften återbetalas vid uppvisande av veterinärintyg eller sjukintyg annars ingen återbetalning. För frågor och funderingar mejla till: tavling@stormur.nu (vi ber er att inte maila/skicka sms eller pm till enskilda personer som ni kanske känner eller som tidigare har hjälpt er med frågor. Det är viktigt att all kommunikation sker via vår gemensamma mailadress ovan).  
 
Ulrica Torsell 
Ulrica Torsell
 
Ja
Ja
Ja
 
650
650
650
 
7
0
 
Nej
0
0
 
0
Box och hage bokas och betalas direkt till Peter Haking, Husbyöhn. Tel 070-2024483 Pris en dag: 300 kr
 
0
Box och hage bokas och betalas direkt till Peter Haking, Husbyöhn. Tel 070-2024483 Priser för en dag: Fast hage: 200 kr Egen hage: 100kr
Grenar
Gren
Kvalificering krävs
Pris
Kvalpoäng
Gæðingakeppni barnklass upp till 13
 
7
Anmälan
Ladda gärna upp bild på din licens under menyn Inställningar samt pass och vaccinationsintyg under respektive häst. Då kan arrangören kolla i förväg och incheckningen går snabbare.
Stängd

Tillbaka till listan