Vinir Open

Grund
Vinir Islandshästförening
Klevsviks Gård, Kungsbacka
Lokal
Stängd
 
2018-05-05
2018-05-05
2018-04-20
50
 
Välkomna till Vinir Open! Detta är en tävling i nivå 4 på Klevsviks gård i Kungsbacka. Det kommer att vara finaler och priser. T8 och V5 arrangeras som separata grenar för ungdom och vuxen, övriga grenar rids ihop. Tävlingsledare: Ulrika Persson ulrika@vinir.se. Seketrariatsansvarig: Martina Svantesson, martinasvantesson@hotmail.com. Mer info om tävlingen samt ryttarbrev och startlistor kommer att läggas ut på Vinirs hemsida www.vinir.se och när dessa ligger ute kommer det att annonseras i Vinirs facebookgrupp. OBS! Box och Spilta finns EJ på plats utan dessa gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har funktionärspoäng som du vill nyttja så kan du kryssa i antingen spilta (om du har poäng för 100kr) eller box (om du har poäng för 200kr) eller båda (om du har poäng för 300kr). OBS! Önskar du hage så maila till tävlingsledare Ulrika Persson på ulrika@vinir.se. Dessa betalas på plats.  
 
Martina Svantesson 
Ulrika Persson
 
Ja
Ja
Nej
 
450
400
400
 
0
0
 
Ja
400
0
 
-200
OBS! Box finns EJ på plats utan detta gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har funktionärspoäng för 200kr som du vill nyttja så kan du kryssa i denna.
 
-100
OBS! Spilta finns EJ på plats utan detta gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har funktionärspoäng för 100kr som du vill nyttja så kan du kryssa i denna.
Grenar
Gren
Kvalificering krävs
Pris
Kvalpoäng
Fyrgång V5
 
0
Fyrgång V5u
 
0
Fyrgång V2
 
0
Femgång F2
 
0
Tölt T8
 
0
Tölt T8u
 
0
Tölt T5
 
0
Tölt T4
 
0
Tölt T3
 
0
Anmälan
Ladda gärna upp bild på din licens under menyn Inställningar samt pass och vaccinationsintyg under respektive häst. Då kan arrangören kolla i förväg och incheckningen går snabbare.
Stängd

Tillbaka till listan