Vinirs Gaedingakeppni SM-kval

Grund
Vinir Islandshästförening
GHP, Sävebanan Göteborg
Lokal
Stängd
 
2018-06-02
2018-06-02
2018-05-18
50
 
Välkomna till Vinirs Gaedingakeppni SM-kval! Detta är ett SM-kval med 3 domare och det kommer att vara finaler och priser. Veterinärbesiktning gäller innan start för alla tävlande ekipage. Vi kommer iår dessutom ha grenen Gaedingatölt på denna tävling. OBS! För att anmäla dig till Gaedingatölt så anmäler du dig i T8 här. Det kommer alltså inte att vara något T8 på denna tävling. Mer info om tävlingen samt ryttarbrev och startlistor kommer att läggas ut på Vinirs hemsida www.vinir.se och när dessa ligger ute kommer det att annonseras i Vinirs facebookgrupp. Tävlingsledare: Cathrine Sandberg, cathrine.sandberg@volvocars.com. Seketrariatsansvarig: Martina Svantesson, martinasvantesson@hotmail.com. OBS! Box och Spilta finns EJ på plats utan dessa gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har funktionärspoäng som du vill nyttja så kan du kryssa i antingen spilta (om du har poäng för 100kr) eller box (om du har poäng för 200kr) eller båda (om du har poäng för 300kr). OBS! Vill du ha hage bokas detta genom att mejla tävlingsledare Cathrine Sandberg på cathrine.sandberg@volvocars.com. 
 
Martina Svantesson 
Martina Svantesson
 
Ja
Ja
Nej
 
550
550
550
 
0
0
 
Ja
500
0
 
-200
OBS! Box finns EJ på plats utan dessa gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har poäng för 200kr kryssar du i denna.
 
-100
OBS! Spilta finns EJ på plats utan dessa gäller FUNKTIONÄRSPOÄNG för de Vinirmedlemmar som vill nyttja sedan tidigare intjänade funktionärspoäng som delbetalning. Om du har poäng för 100kr kryssar du i denna.
 
0
OBS! För att få hage så mejlar ni till tävlingsledare Cathrine på cathrine.sandberg@volvocars.com. Dessa kostar 100kr och betalas på plats.
Grenar
Gren
Kvalificering krävs
Pris
Kvalpoäng
A-flokk
 
0
B-flokk
 
0
C-Flokk
 
0
GæðingakeppniYoung rider Vuxen ungdom 18-21 år
 
0
Gæðingakeppni ungdom 14-17
 
0
Gæðingakeppni barnklass upp till 13
 
0
Tölt T8
 
0
Anmälan
Ladda gärna upp bild på din licens under menyn Inställningar samt pass och vaccinationsintyg under respektive häst. Då kan arrangören kolla i förväg och incheckningen går snabbare.
Stängd

Tillbaka till listan